Acties en aanbiedingen

Heeft u ook z’n zin om uw huis gezellig te maken? Of een complete make-over? Alle woonwinkels bieden u genoeg wooninspiratie. Bovendien zijn er volop acties en aanbiedingen, waarvan u de komende weken volop van kunt profiteren.

Nergens vindt u zoveel woonwinkels vlakbij elkaar! Voor iedere stijl en in iedere prijsklasse! Kom dus gezellig woonwinkelen aan het Hoendiep en de Peizerweg! Bekijk snel de onderstaande folders, aanbiedingen en acties van de woonwinkels  en laat u inspireren. Graag tot ziens!

BTW vrij bij CarpetRight!

By | Aanbiedingen, CarpetRight, Winkels Hoendiep | No Comments

BTW vrij

Ga je verhuizen of verbouwen? Dan ben je bij Carpetright aan het juiste adres. Onze adviseurs helpen je graag bij het uitkiezen van jouw nieuwe vloer of raambekleding. Bovendien betaalt Carpetright nu voor jou de BTW op bijna alles, dat is ook nog eens heel voordelig! Samen maken we iets moois van jouw huis!

De aanbiedingen zijn alléén geldig op orders die in de actieperiode zijn gemaakt van maandag 19 november t/m zondag 2 december 2018.

Ottevangers Lichtdesign: 15% Korting op alle Tolomeo-modellen!

By | Aanbiedingen, Ottevangers, Winkels Peizerweg | No Comments

Altijd al een mooie lamp uit de beroemde Artemide Tolomeo-serie willen hebben? Grijp nu uw kans! Nu tot 15% korting op alle Tolomeo-modellen bij Ottevangers Lichtdesign.

  

 

Advies op maat met de Occhio Studio bij Ottevangers Lichtdesign

Bezoek nu de Occhio Studio in de showroom van Ottevangers Lichtdesign. Uw eigen collectie topverlichting samenstellen? Samen met onze lichtadviseurs creëert u in de Occhio Studio de meest ultieme beleving voor uw interieur. Advies op maat is mogelijk met de nieuwste en mooiste armaturen van het topmerk Occhio, zoals de Lui, Lei, Sento, io, Piu en de nieuwe wereldwijde icoon Mito.

 

Aanbiedingen van Water & Vuur

By | Aanbiedingen, Water en Vuur, Winkels Peizerweg | No Comments

We hebben veel scherpe aanbiedingen voor u. Maar kom ook een kijkje nemen in onze showroom, daar adviseren wij u graag!

Clou vrijstaand bad 178 x 80 cm wit acryl + Vrijstaande kraan, nu voor slechts €1950,-

Waterontharder delta: Delta waterontharders vanaf €1385,- inclusief montage. Nu met 2 gratis zakken zout van 25kg.

 

Sunshower: De kracht van zonlicht onder de douche, nu bij Water & Vuur!

Kalfire: Tijdelijk van 50 % voordeel op de Natural Spark Generator van Kalfire, bij aanschaf van een Kalfire prestige gashaard!

De vonkjes zorgen voor een ongeëvenaard vlammenspel, net zoals bij een echt houtvuur.

6 Private label: Compleet badkamermeubel van 120cm breed, Solid Surface. Water en Vuur’s eigen label, nu voor 949,-
Let op: Ook flinke korting op de 60,80,100 en 150cm variant

Valhal is nu ook dealer van Rolf Benz Freistil.

By | Aanbiedingen, Valhal, Winkels Peizerweg | No Comments

Freistil is een onderdeel van Rolf Benz en staat voor eigentijds en frivool. Freistil heeft een modern en authentiek design en is ontworpen voor mensen die zich niet laten vastleggen. Producten van Freistil zijn leverbaar in diverse modellen en bekledingen. Wie van Freistil houdt, houdt van origineel en niet van imitatie modellen. Daarnaast is deze aparte lijn van Rolf Benz zeer aantrekkelijk geprijsd. Elk Freistil meubelstuk is gemaakt in de Rolf Benz fabriek in Duitsland en staat voor de beste kwaliteit. Op dit moment op verschillende modellen actie aanbiedingen.

Kom dus langs in onze showroom!