Acties en aanbiedingen

Heeft u ook z’n zin om uw huis gezellig te maken? Of een complete make-over? Alle woonwinkels bieden u genoeg wooninspiratie. Bovendien zijn er volop acties en aanbiedingen, waarvan u de komende weken volop van kunt profiteren.

Nergens vindt u zoveel woonwinkels vlakbij elkaar! Voor iedere stijl en in iedere prijsklasse! Kom dus gezellig woonwinkelen aan het Hoendiep en de Peizerweg! Bekijk snel de onderstaande folders, aanbiedingen en acties van de woonwinkels  en laat u inspireren. Graag tot ziens!

Black Friday bij TVQ! Dit weekend extreem hoge kortingen!

By | Aanbiedingen, TVQ Soundstore, Winkels Peizerweg | No Comments

Black Friday komt eraan en TVQ doet mee. Het hele weekend van 24, 25 en 26 november profiteert u in de winkel van extreem hoge kortingen op heel veel audio en tv’s.

Of kom racen in een race simulator. Heeft u de snelste tijd? Dan wint u een LG OLED-TV t.w.v. €1499!

Alle informatie over deze acties vindt u op: https://www.tvq.nl/showroom/win-een-lg-oled-tv

Tot €1000 cashback op Panasonic 4k HDR-tv’s bij TVQ Soundstore!

By | Aanbiedingen, TVQ Soundstore, Winkels Peizerweg | No Comments

Panasonic 4K HDR-tv cashback

Met een Panasonic 4K HDR-tv geniet je meer dan ooit van films, want deze tv’s laten beelden zien zoals de filmmakers het bedoeld hebben. De combinatie van 4K Ultra HD en HDR levert verbluffende beeldkwaliteit op. Koop je nu een Panasonic 4K HDR-tv actiemodel, dan krijg je tot €1000,- cashback. De actiemodellen beschikken stuk voor stuk over smart-tv en een indrukwekkend design. Om je filmbeleving compleet te maken kun je ook kiezen voor één van de 4K blu-ray spelers waarbij je eveneens cashback krijgt. De actie begint op 1 november 2017 en eindigt op 7 januari 2018. De uitbetaling van cashback wordt volledig door Panasonic zelf afgehandeld. Ga naar de actiepagina op de website van Panasonic, lees daar de voorwaarden en volg de instructies.

Tot €1000 voordeel bij TVQ Soundstore op LG OLED tv’s!

By | Aanbiedingen, TVQ Soundstore, Winkels Peizerweg | No Comments

LG OLED kassakorting

Dit is het moment om voor een LG OLED-tv te kiezen. Je krijgt op de hier getoonde actiemodellen namelijk tot 1000 euro kassakorting. Daarnaast geeft LG de gloednieuwe LG V30 smartphone weg bij aankoop van een LG OLED55E7N en LG OLED65E7V. De V30 is het paradepaardje van LG, met zijn prachtige design en OLED-beeldscherm. De smartphone vraag je na ontvangst van je tv eenvoudig aan via de website van LG. De actie loopt van 13 november 2017 tot en met 14 januari 2018.