Acties en aanbiedingen

Heeft u ook z’n zin om uw huis gezellig te maken? Of een complete make-over? Alle woonwinkels bieden u genoeg wooninspiratie. Bovendien zijn er volop acties en aanbiedingen, waarvan u de komende weken volop van kunt profiteren.

Nergens vindt u zoveel woonwinkels vlakbij elkaar! Voor iedere stijl en in iedere prijsklasse! Kom dus gezellig woonwinkelen aan het Hoendiep en de Peizerweg! Bekijk snel de onderstaande folders, aanbiedingen en acties van de woonwinkels  en laat u inspireren. Graag tot ziens!

Vesta: Een nieuw woonseizoen is van start! Laat je inspireren!

By | Aanbiedingen, Vesta, Winkels Peizerweg | No Comments

Er is veel vernieuwing, nieuwe meubels, trends, kleuren en stoffen en onze adviseurs kunnen niet wachten om alles met jou te delen! Dus heb jij een nieuwe woning, ga je verbouwen, ben jij toe aan een nieuw interieur, of een restyling dan kunnen wij je helpen! Kom langs of vraag direct een adviesgesprek aan op www.vesta.nl/gratis-interieuradvies

Bijna alles BTW vrij bij Carpetright!

By | Aanbiedingen, CarpetRight, Winkels Hoendiep | No Comments

Nu bijna alles BTW vrij!

Bij Carpetright beginnen we de herfst goed, namelijk met de BTW-vrije dagen! Tot en met zondag 30 september betalen wij voor jou de BTW. Ga naar een Carpetright bij jou in de buurt, kies uit heel veel vloeren, gordijnen en raamdecoratie en geef je complete woning voordelig een nieuwe look!

Bekijk de actievoorwaarden op www.carpetright.nl/actie/btw-vrij

Voordeel bij Bruynzeel!

By | Aanbiedingen, Bruynzeel keuken, Winkels Hoendiep | No Comments

Steeds meer mensen stappen over naar koken op inductie! En dat is niet zo gek: koken op inductie is een stuk veiliger, duurzamer en sneller! Profiteer tot en met 30 september van 250,- euro voordeel op een inductiekookplaat van ATAG. En dat is nog niet alles: leer meteen koken op inductie met een masterclass van topchef Caspar Bürgi. Meer weten? Ga naar https://www.bruynzeelkeukens.nl/ATAG of kom eens langs in een van onze winkels.