Acties en aanbiedingen

Heeft u ook z’n zin om uw huis gezellig te maken? Of een complete make-over? Alle woonwinkels bieden u genoeg wooninspiratie. Bovendien zijn er volop acties en aanbiedingen, waarvan u de komende weken volop van kunt profiteren.

Nergens vindt u zoveel woonwinkels vlakbij elkaar! Voor iedere stijl en in iedere prijsklasse! Kom dus gezellig woonwinkelen aan het Hoendiep en de Peizerweg! Bekijk snel de onderstaande folders, aanbiedingen en acties van de woonwinkels  en laat u inspireren. Graag tot ziens!

Vloerkleed: een échte musthave deze winter!

By | Aanbiedingen, CarpetRight, Winkels Hoendiep | No Comments

Een vloerkleed brengt niet alleen veel sfeer met zich mee, het is ook nog eens heel praktisch. Zeker in de koude wintermaanden is een vloerkleed ideaal om koude voeten te voorkomen. Vloerkleden kun je overal in huis plaatsen; in de woonkamer voor extra sfeer, in de slaapkamer voor extra warmte of in de kinderkamer, zodat de kinderen er lekker op kunnen spelen.

Bij Carpetright vind je een vloerkleed voor elke woonstijl
Voor elke stijl is er wel een passend vloerkleed te vinden. Wil je een warme uitstraling of wil je één geheel creëren van je losse meubels? Ga dan voor een klassiek vloerkleed met natuurlijke kleuren. Wil je je interieur iets spannender maken? Ga dan voor een echte eyecatcher met kleurrijke patronen.

Kom langs bij Carpetright Groningen en vind het vloerkleed dat past bij jouw woonstijl.