Locatie:
Hoendiep

Adres:
Hoendiep 99
9718 TE Groningen

Telefoon:
050 311 0124

Website:
www.bruynzeelkeukens.nl

Bruynzeel Keukens staat al sinds 1937 voor de keuken die werkt. De keuken is het hart van het huishouden. En dat moet gewoon lekker draaien. Dag in, dag uit. Een Bruynzeel keuken is een functionele en mooie en betaalbare keuken. Een keuken met een slimme indeling, voldoende opbergruimte en apparatuur die precies bij jou past.

Wat mag je van ons verwachten? Een nieuwe Bruynzeel keuken kopen betekent een complete keuken kopen. Daarom zijn onze prijzen ook compleet. Dat betekent compleet met: inmeten, bezorgen en monteren.

Kijk voor actuele informatie op de website www.bruynzeelkeukens.nl of bel direct voor een afspraak in onze winkel: 050 311 0124

Extra ATAG voordeel bij Bruynzeel!

By | Aanbiedingen, Bruynzeel keuken, Winkels Hoendiep | No Comments

Jouw prachtige nieuwe keuken maak je helemaal compleet met een mooie, functionele apparatenset van ATAG. Dat kan deze maand met extra voordeel!

We hebben nu een mooie actie lopen in samenwerking met ATAG. Je krijgt namelijk bij aanschaf van jouw nieuwe keuken €500,-  voordeel wanneer je 3 apparaten van ATAG aanschaft. Daarnaast krijg je bovenop dit voordeel ook nog eens 10 jaar garantie!

Maak een afspraak in een Bruynzeel keukenwinkel. Dan ontwerpen we samen de keuken die werkt voor jou. De actie loopt van 14 maart tot en met 14 april dus wees er snel bij!