Locatie:
Hoendiep

Adres:
Hoendiep 97c
9718 TE Groningen

Telefoon:
050 3143303

Website:
www.carpetright.nl

carpetright1

Carpetright is de grootste vloerenspecialist in Europa. Carpetright biedt een enorme keuze aan laminaat, tapijt, vinyl en vloerkleden in diverse uitvoeringen, kleuren en prijsklassen. Ons team van topgekwalificeerde inkopers reist de hele wereld af op zoek naar de beste producten voor de beste prijs. Met meer dan 700 winkels in Europa, wordt er op grote schaal ingekocht. We laten u direct profiteren van ons mega-inkoop voordeel. Voor ieder budget een kwaliteitsvloer! We komen graag bij u langs om uw vloer gratis op te meten. Onze ervaren en professionele medewerkers kunnen bovendien een gratis offerte opmaken voor een professionele plaatsing. We hopen u snel in onze winkel te mogen begroeten!

Carpetright: Vele vloeren gratis gelegd!

By | Aanbiedingen, CarpetRight, Winkels Hoendiep | No Comments

VELE VLOEREN GRATIS GELEGD

Vanaf maandag 9 t/m zondag 29 april 2018 worden gemaakte orders in de actieperiode op parket, tapijt(tegels), vinyl, linoleum en PVC vloeren gratis gelegd met onze professionele plaatsingsservice. Mocht u een andere legwijze kiezen of mocht deze noodzakelijk zijn, dan betaalt u alleen de meerprijs.

https://www.carpetright.nl/actie/gratis-plaatsing

Ga voor kunstgras!

By | CarpetRight, Trends, Winkels Hoendiep | No Comments

Ga voor kunstgras, zoveel keus en altijd de beste prijs

Voorjaar betekent genieten van de buitenlucht. Lekker weer om je tuin of balkon te voorzien van een mooie lentesfeer. En dat kan heel simpel zijn!

Want ben je op zoek naar een mooie grasmat, maar ben je geen tuiniertype? Of heb je een balkon dat wel een beetje tuingevoel kan gebruiken?

Ga dan voor kunstgras en geniet van optimaal gemak en comfort. Bezoek Carpetright Groningen en vind het soort kunstgras dat past bij jouw tuin of balkon, én bij je budget.

Vloerkleed: een échte musthave deze winter!

By | Aanbiedingen, CarpetRight, Winkels Hoendiep | No Comments

Een vloerkleed brengt niet alleen veel sfeer met zich mee, het is ook nog eens heel praktisch. Zeker in de koude wintermaanden is een vloerkleed ideaal om koude voeten te voorkomen. Vloerkleden kun je overal in huis plaatsen; in de woonkamer voor extra sfeer, in de slaapkamer voor extra warmte of in de kinderkamer, zodat de kinderen er lekker op kunnen spelen.

Bij Carpetright vind je een vloerkleed voor elke woonstijl
Voor elke stijl is er wel een passend vloerkleed te vinden. Wil je een warme uitstraling of wil je één geheel creëren van je losse meubels? Ga dan voor een klassiek vloerkleed met natuurlijke kleuren. Wil je je interieur iets spannender maken? Ga dan voor een echte eyecatcher met kleurrijke patronen.

Kom langs bij Carpetright Groningen en vind het vloerkleed dat past bij jouw woonstijl.