Locatie:
Hoendiep

Adres:
Hoendiep 97c
9718 TE Groningen

Telefoon:
050 3143303

Website:
www.carpetright.nl

carpetright1

Carpetright is de grootste vloerenspecialist in Europa. Carpetright biedt een enorme keuze aan laminaat, tapijt, vinyl en vloerkleden in diverse uitvoeringen, kleuren en prijsklassen. Ons team van topgekwalificeerde inkopers reist de hele wereld af op zoek naar de beste producten voor de beste prijs. Met meer dan 700 winkels in Europa, wordt er op grote schaal ingekocht. We laten u direct profiteren van ons mega-inkoop voordeel. Voor ieder budget een kwaliteitsvloer! We komen graag bij u langs om uw vloer gratis op te meten. Onze ervaren en professionele medewerkers kunnen bovendien een gratis offerte opmaken voor een professionele plaatsing. We hopen u snel in onze winkel te mogen begroeten!

Vloerkleed: een échte musthave deze winter!

By | Aanbiedingen, CarpetRight, Winkels Hoendiep | No Comments

Een vloerkleed brengt niet alleen veel sfeer met zich mee, het is ook nog eens heel praktisch. Zeker in de koude wintermaanden is een vloerkleed ideaal om koude voeten te voorkomen. Vloerkleden kun je overal in huis plaatsen; in de woonkamer voor extra sfeer, in de slaapkamer voor extra warmte of in de kinderkamer, zodat de kinderen er lekker op kunnen spelen.

Bij Carpetright vind je een vloerkleed voor elke woonstijl
Voor elke stijl is er wel een passend vloerkleed te vinden. Wil je een warme uitstraling of wil je één geheel creëren van je losse meubels? Ga dan voor een klassiek vloerkleed met natuurlijke kleuren. Wil je je interieur iets spannender maken? Ga dan voor een echte eyecatcher met kleurrijke patronen.

Kom langs bij Carpetright Groningen en vind het vloerkleed dat past bij jouw woonstijl.