Locatie:
Hoendiep

Adres:
Hoendiep 97c
9718 TE Groningen

Telefoon:
050 3143303

Website:
www.carpetright.nl

carpetright1

Carpetright is de grootste vloerenspecialist in Europa. Carpetright biedt een enorme keuze aan laminaat, tapijt, vinyl en vloerkleden in diverse uitvoeringen, kleuren en prijsklassen. Ons team van topgekwalificeerde inkopers reist de hele wereld af op zoek naar de beste producten voor de beste prijs. Met meer dan 700 winkels in Europa, wordt er op grote schaal ingekocht. We laten u direct profiteren van ons mega-inkoop voordeel. Voor ieder budget een kwaliteitsvloer! We komen graag bij u langs om uw vloer gratis op te meten. Onze ervaren en professionele medewerkers kunnen bovendien een gratis offerte opmaken voor een professionele plaatsing. We hopen u snel in onze winkel te mogen begroeten!

U bent, op afspraak, van harte welkom! Maak dus gauw een afspraak via onze website, per mail of telefonisch! En ook op zondag bent u op afspraak welkom bij ons!

Nieuw!!!! Traprenovatie BalsaBeton bij Carpetright!

By | Aanbiedingen, CarpetRight, Winkels Hoendiep | No Comments

Nieuw!  Traprenovatie BalsaBeton bij Carpetright Groningen

Carpetright kende u al als totaal-ontzorger voor al uw vloeren-, gordijnen- en raamdecoratie wensen.

Echter, traprenovatie is de laatste jaren groeiende productgroep, waarbij Carpetright er naar streeft om

voor elke consument de juiste oplossing te vinden ter verfraaiing van de woning.

Al geruime tijd weten consumenten Carpetright te vinden voor bekleding van de trap met tapijt, vinyl, PVC of – zeer populair momenteel – traprenovatie op maat middels laminaat treden, stootborden en accessoires als wangen en verlichting.

Carpetright Groningen is er trots op om u als allereerste in Nederland vanaf vandaag ook Traprenovatie van BalsaBeton aan te kunnen bieden.

Balsabeton is uitermate geschikt als traprenovatiemateriaal;

  • Het is lichtgewicht (weegt nog geen derde van beton)
  • Het vlekt niet (is namelijk niet poreus)
  • En scheurt/breekt niet

nieuw carpetright beton traprenovatie  carpetright traprenovatie beton

De traprenovatie beton is beschikbaar in 9 kleuren en in 2 uitvoeringen, de Vlakke en de Robuste versie.

Zoekt u echt iets unieks voor de trap? Dan is de onderhoudsvrije trap gemaakt van Balsabeton treden en stootborden zeker iets om te overwegen.

Om u volledig te ontzorgen wordt de trap bij u thuis opgemeten, wordt de fabricage op maat uitgevoerd in Nederland, en wordt de complete plaatsing binnen 1 dagdeel bij u thuis verzorgd.

Ook niet onbelangrijk… de levertijd van deze unieke trapbekleding is slechts 4 weken!

Carpetright Groningen is uw aanspreekpunt voor alle vragen omtrent Balsabeton traprenovatie; we verwelkomen u van harte in ons filiaal op Hoendiep 97C in Groningen!

 

Klaas / Rob / Johan / Koos

Ga voor kunstgras!

By | CarpetRight, Trends, Winkels Hoendiep | No Comments

Ga voor kunstgras, zoveel keus en altijd de beste prijs

Voorjaar betekent genieten van de buitenlucht. Lekker weer om je tuin of balkon te voorzien van een mooie lentesfeer. En dat kan heel simpel zijn!

Want ben je op zoek naar een mooie grasmat, maar ben je geen tuiniertype? Of heb je een balkon dat wel een beetje tuingevoel kan gebruiken?

Ga dan voor kunstgras en geniet van optimaal gemak en comfort. Bezoek Carpetright Groningen en vind het soort kunstgras dat past bij jouw tuin of balkon, én bij je budget.