Eyecatchers in huis!

Een groep accessoires,twee vazen voor het raam of een dienblad met waxinelichtjes. Het zijn klassiekers die het altijd goed doen in je huis. Maar wij van Pronto Wonen zetten graag een stapje verder en willen je kennis laten maken met Eyecatchers in je huis.

Eyecatchers zijn vaak grotere objecten die meteen je aandacht trekken wanneer je een ruimte binnen komt. Betekend dit dat een Eyecatcher meteen duur en design moet zijn!? Nee hoor, absoluut niet! Ga opzoek naar een object dat bij de rest van je interieur past maar hier wel uitspringt. Dit kan doordat het een groter formaat heeft, een uitgesproken kleur of vorm heeft, of doordat het object ‘vreemd’ is binnen de setting.Hieronder zullen we je een aantal voorbeelden geven. Door een grote vaas met bloemen op een zuil te plaatsen creëer je een podium voor de presentatie. Hierdoor creëer je een Eyecatcher. Gebruik boven je dressoir i.p.v een schilderij eens aan een groot wandpaneel, deze mag de totale breedte van het dressoir in beslag nemen. Het dressoir word hierdoor ondergeschikt aan wat er boven gebeurt.

Ook een mooi houten object kan als Eyecatcher dienen. Dit kan zowel tegen de muur of als los element gebruikt worden. Tegen de muur krijg je hierdoor een spectaculair 3D effect. Los op een dressoir of zuil maak je je hout object tot een losstaand kunst object.

Kleine accessoires zoals een vaasje of beeldje met een belangrijke betekenis geef je extra aandacht door het onder een stolp te plaatsen. Je maakt er als het ware een klein museum van; hierdoor krijgt het accessoire een belangrijke plaats in je huis.

   

Een leuke manier om je meubels tot Eyecatchers om te toveren is kleur toevoegen aan de woning. Denk bijvoorbeeld aan een boekenkast die voor een geschilderd vlak komt te staan. Je meubel springt nu echt van de muur! Hierdoor verandert ook de uitstraling van het meubel en lijkt alles weer helemaal nieuw. Graag laten we je in onze winkels meer voorbeelden zien.

Kom snel langs bij Pronto Wonen! Karin & Malou