Locatie:
Hoendiep (Kruit&Kramer Woonmall)

Adres:
Hoendiep 99c
9781 TE Groningen

Telefoon:
050-3110147

Website:
www.lampenier-groningen.nl

lampenier1

Licht is voor een interieur ongelooflijk belangrijk. Met verlichting haalt u de sfeermaker bij uitstek in huis. Bij Lampenier praten we daarom ook over lichtbeleving. Om precies te zijn; persoonlijke lichtbeleving. Want welke sfeer wilt u op welke plaats in de ruimte realiseren? Ingetogen of juist expressief? Met veel contouren en schaduwen of niet.

lampenier3

Of heeft u liever functioneel leeslicht en hoeveel licht heeft u nodig? Mag het romantisch, landelijk, modern of het liefst klassiek zijn in combinatie met/zonder praktische kanten? Welke kleuren passen het best bij uw interieur is dat staal, brons, zwart of toch liever wit. Wilt u een lamp met glazen kap of liever met een stoffen kap in uw eigen gekozen stoffen. Wie zijn de gebruikers/ belevers in huis van de desbetreffende lamp. Het zijn slechts enkele van de vragen die voorafgaan aan de keuze van uw verlichting. Licht gaat dus zeker niet alleen over de lamp zelf en het simpelweg ‘zien’

Tijdens uw bezoek aan Lampenier wordt u geadviseerd door een betrokken, betrouwbare en behulpzame adviseurs of adviseuse . Een winkelprofessional die als geen ander weet om te gaan met de mogelijkheden die verlichting u te bieden heeft. Daarbij ook aandacht voor het ruimtelijk effect van gekleurd licht, het groter laten lijken van uw interieur en het indrukwekkende spel van direct, indirect en diffuus licht. En krijgt u het beste advies op het gebied van energiezuinige lichtbronnen. Kortom: Light up your moments! Welkom bij Lampenier!

lampenier4

Openingstijden

Maandag 12:00 – 18:00
Dinsdag 10:00 – 18:00
Woensdag 10:00 – 18:00
Donderdag 10:00 – 20:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 17:00