Locatie:
Hoendiep

Adres:
Hoendiep 99c
9718 TE Groningen

Telefoon:
06 20 92 46 79

Website:
www.cosis.nu

 

In onze hippe woonwinkel op de begane grond van woonmall Kruit & Kramer vind je de leukste kleine meubels en  woonaccessoires. Denk aan stoere tuinmeubels, houten krukjes, sfeervolle kaarsen, versieringen voor aan de muur, koekjes van eigen deeg en nog veel meer.

 

#metzorggemaakt is een initiatief van Cosis. Wij ondersteunen mensen met een verstandelijke of psychische beperking in Groningen en Drenthe. In onze winkel werken mensen zelfstandig met begeleiding. Zij kunnen hier veel leren, samenwerken met collega’s en klanten helpen. Veel van de dingen die wij verkopen worden door cliënten gemaakt. Zij werken dagelijks in een beschermde werkomgeving aan bijzondere producten. Onze cliënten werken met passie. Met liefde. En met kwaliteit. Onze producten zijn: #metzorggemaakt

Dus ben je op zoek naar hét perfecte cadeau of gewoon iets leuks voor jezelf.  Je bent van harte welkom om op je gemak wat uit te zoeken!
Volg ons op Facebook voor de laatste nieuwtjes.

Openingstijden:

Maandag 12.00 tot 18.00 uur
Dinsdag 10.00 tot 18.00 uur
Woensdag 10.00 tot 18.00 uur
Donderdag 10.00 tot 21.00 uur
Vrijdag 10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag 10.00 tot 17.00 uur
Zondag alleen koopzondagen

 

Stressless | Ontspannen!

By | Aanbiedingen, Kruit & Kramer, Stressless, Winkels Hoendiep | No Comments

Ben jij toe aan een beetje ontspanning? Met de meubels van Stressless kan je lekker tot rust komen en dat éne goede boek uitlezen. Kies jij voor een relaxfauteuil of een bank met voetenbank?
Flink besparen: Stressless Sunrise voor de actieprijs.


Voor ontspannen uurtjes: nog t/m 30-11-2020 krijgt u ons fauteuilmodel Stressless Sunrise in alle kleuren, bekledings- en onderstelvarianten voor aantrekkelijke voordelige prijzen.
Nu profiteren: Echt leer voor de stofprijs.

Maak gebruik van de gelegenheid: tot en met 30-11-2020 krijgt u alle Stressless banken en voetenbanken in drie verschillende leercategoriën voor de aantrekkelijke stofprijs.

Onze woonadviseurs in Groningen helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Volgende: