Locatie:
Peizerweg (Vesta Woonforum)

Adres:
Peizerweg 72d
9727 AK Groningen

Telefoon:
050 5261320

Website:
www.ottevangers.nl

E-mailadres:
info@ottevangers.nl

ottevangers2

Omdat alles met licht begint!

Een goede verlichting is meer dan een mooie lamp. Ottevangers Lichtdesign prikkelt uw zintuigen met een aanbod van modern en tijdloos design. Wij verkopen niet alleen lichtarmaturen, u krijgt van ons een beleving. Want een mooi interieur begint bij een goede verlichting. Ottevangers Lichtdesign adviseert u over een lichtplan dat past bij de sfeer van uw woning. Wij komen graag bij u langs om u te adviseren. Om u te laten ervaren wat een goed lichtontwerp voor uw interieur kan doen. Uiteraard kunnen wij na aankoop van het armatuur de installatie verzorgen.

Ottevangers Lichtdesign

Ottevangers Lichtdesign onderscheidt zich door een ruim aanbod van exclusieve lichtarmaturen. Bij ons vindt u alleen topmerken binnen een zorgvuldig samengestelde collectie. Ottevangers Lichtdesign gaat mee met de nieuwste ontwikkelingen. Wij bieden o.a. sfeervolle LED-verlichting, omdat wij geloven in een duurzame toekomst.

Een aanschaf bij Ottevangers Lichtdesign is er niet een van de korte adem: onze armaturen gaan lichtjaren mee en zijn door het tijdloze design een blijvende aanwinst voor uw interieur. Ottevangers Lichtdesign is gevestigd op een toplocatie in het Woonforum, de meest complete woonboulevard van Groningen. Kom langs en laat u inspireren! Ottevangers Lichtdesign: uw interieur verdient het.

Een Moooi-weekend bij Ottevangers Lichtdesign!

By | Aanbiedingen, Ottevangers, Winkels Peizerweg | No Comments

Het Nederlandse designlabel Moooi heeft wereldwijd veel faam vergaard. Marcel Wanders en Casper Vissers staan aan de wieg van dit roemruchte merk waarvan experts het unieke en de schoonheid van de designs roemen die dit merk heeft te bieden. De unieke vernieuwende en soms humoristische ontwerpen weten in elk interieur de aandacht te trekken. 

Op zaterdag 23 november en zondag 24 november biedt Ottevangers Lichtdesign in samenwerking met Moooi een Moooi-weekend.

Tijdens dit weekend kun u met eigen ogen diverse iconen van Moooi bewonderen; zoals de Heracleum, Perch, The Party, Raimond, Nr2, Pet Light, Random, Love sofa, accessoires en de levensgrote Moooi Horse.

Wij heten u van harte welkom!

Moooi event ottevangers

Ottevangers Lichtdesign: 15% Korting op alle Tolomeo-modellen!

By | Aanbiedingen, Ottevangers, Winkels Peizerweg | No Comments

Altijd al een mooie lamp uit de beroemde Artemide Tolomeo-serie willen hebben? Grijp nu uw kans! Nu tot 15% korting op alle Tolomeo-modellen bij Ottevangers Lichtdesign.

  

 

Advies op maat met de Occhio Studio bij Ottevangers Lichtdesign

Bezoek nu de Occhio Studio in de showroom van Ottevangers Lichtdesign. Uw eigen collectie topverlichting samenstellen? Samen met onze lichtadviseurs creëert u in de Occhio Studio de meest ultieme beleving voor uw interieur. Advies op maat is mogelijk met de nieuwste en mooiste armaturen van het topmerk Occhio, zoals de Lui, Lei, Sento, io, Piu en de nieuwe wereldwijde icoon Mito.