Locatie:
Peizerweg
(Vesta Woonforum)

Adres:
Peizerweg 74
9727 AK Groningen

Telefoon:
0511 – 54 23 28

Website:
www.badkamerxxl.nl

Welkom bij BadkamerXXL

 

BadkamerXXL bestaat uit een team van 7 professionals. Ons doel is meerwaarde bieden in de online badkamermarkt door gebruiksvriendelijkheid, service en concurrerende prijzen. In onze webshop kunt u een keuze maken uit ruim 40.000 badkamer producten. Dit assortiment bestaat uitsluitend uit kwalitatief zeer hoogwaardige producten. U vindt bij ons zowel de bekende als minder bekende A-merken.

Ook kunt u bij ons terecht voor ons huismerk Blinq. Ons huismerk Blinq voldoet uiteraard aan onze uiterst strenge selectiecriteria voor kwaliteit en is trendy, concurrerend en stijlvol. Wij maken voor onze bezorging gebruik van een zeer ervaren en professioneel bedrijf. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het afleveren van badkamerproducten en weet hierdoor zorgvuldig om te gaan met o.a. breekbare goederen zoals sanitair.

Heeft u aanwijzingen of advies nodig? In onze webshop vindt u voor de meest uiteenlopende badkamerproducten de zeer uitgebreide montagehandleidingen. Daarnaast is het mogelijk telefonisch advies in te winnen bij één van onze ervaren badkamerprofessionals.