Locatie:
Peizerweg
(Vesta Woonforum)

Adres:
Peizerweg 74
9727 AK Groningen

Telefoon:
0622954756

Website:
www.art-lef.nl

Welkom bij Galerie ART & LEF

Galerie ART & LEF Groningen heeft een passend schilderij voor uw inrichting
Paul La Poutré van ART & LEF Groningen biedt u kunstadvies en schilderijen op maat. In onze galerie in het woonforum van Groningen kunt u de mooiste abstracte schilderijen vinden van Groningen. Een bezoek aan de galerie van ART en Lef is makkelijk te combineren met uw bezoek aan het Vesta Woonforum, waardoor u in één keer uw gehele inrichting kan uitzoeken. U kunt bij ART & LEF terecht voor schilderijen van maar liefst 15 verschillende kunstenaars. Op zoek naar een Gronings schilderij op maat? Vijf van onze kunstenaars maken prachtige maatwerk schilderijen. Neem gerust contact op over de mogelijkheden.

Kleurrijke abstracte kunst bij galerie ART & LEF
Onze galerie in het Woonforum van Groningen biedt originele abstracte kunstwerken. Van 3-D minimal art opgebouwd uit lagen acrylaat van Erwin Stienstra en vlechtwerken van rubber van Ivar Blom tot de abstracte lijnen en het vlakkenspel van Duitse Petra Rös-Nickel. Tevens lenen deze abstracte werken zich voor projectinrichting.  Daarnaast heeft de galerie onder anderen de expressionistische magische “sky-lines” van Amerikaanse steden van de, van origine Russische, Amerikaanse Ekaterina Ermilkina, werk vanuit schoonheid, kracht en beweging van Paul La Poutré en een samensmelting van abstract en expressionisme in impressies van natuur al dan niet gecombineerd met menselijke figuren door Olja Maier en Julius. Nieuw in de galerie zijn de originele beeldhouwkundige sculpturen van de Duitse beeldhouwer Nando Kallweit.

ART & LEF vertegenwoordigd zowel nationaal als internationaal bekende kunstenaars. Kunstenaars uit o.a. Nederland, Duitsland, Denemarken en de VS. Stuk voor stuk maken zij prachtige abstracte schilderijen. Elke kunstenaar heeft zijn eigen unieke stijl, waardoor ART & LEF voor uw inrichting altijd een passend schilderij heeft.

Unieke schilderijen van Stad en Ommeland bij galerie ART & LEF
Onze schilderijen van het thema Stad en Ommeland hebben allemaal één ding gemeen: ze bevatten allemaal herkenbare en authentieke elementen van de stad Groningen en Ommeland. Gemaakt door Groningers, over Groningen. De Stad en Ommeland schilderijen geven een unieke kijk op de Groninger omgeving.

Van de korenvelden tot aan de Waddenzee tot aan de typisch Groningse Martinitoren; bij ART & LEF vindt u allerlei verschillende soorten schilderijen. De stijl bestaat vooral uit expressionistische en deels realistische kunst. Uw eigen idee uitgewerkt op canvas? Vraag naar de mogelijkheden voor maatwerk schilderijen en neem contact op.