Locatie:
Hoendiep
(Kruit&Kramer Woonmall)

Adres:
Hoendiep 99c
9718 TE Groningen

Telefoon:
050 312 1519

Website:
www.kruit-en-kramer.nl

Openingstijden:
Maandag 12:00 – 18:00
Dinsdag 10:00 – 18:00
Woensdag 10:00 – 18:00
Donderdag 10:00 – 20:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 17:00

Welkom bij IN.HOUSE

 

IN.HOUSE staat voor het gehele woonprogramma van jouw woon- en eetkamer. IN.HOUSE is eigenwijs, en kwalitatief hoogwaardig. De collectie is breed opgezet zodat je altijd kunt slagen, of je nu voor een klassiek, modern of eigentijds interieur kiest, IN.HOUSE hanteert heel aantrekkelijke prijzen. Dat maakt IN.HOUSE zo heerlijk compleet in comfortabel wonen.

Onze collectie wordt voortdurend vernieuwd met trendy ideeën en actuele ontwerpen. Een bezoekje aan de showroom is daarom altijd inspirerend. Bovendien kunnen onze ervaren medewerkers je adviseren bij aankoop van een meubel. Ook als het gaat om onderhoud zodat je jarenlang zorgeloos kunt genieten van jouw meubelen.

Bekijk hier alvast ons Woonmagazine!

Comfortabel zitten is belangrijk. Of je nu aan tafel, op een bank of een (relax)fauteuil zit, je wilt aangenaam zitten. Ben je op zoek naar een passende stijl en kleur die past bij je interieur. IN.HOUSE beschikt over een diversiteit aan stijlen, materialen, modellen en kleuren. Bij IN.HOUSE kom je ze allemaal tegen en zul je dus altijd slagen. Laat je inspireren door onze webshop en in de winkel staan onze medewerkers graag klaar om advies te geven op het gebied van interieur en kleuren.

Op de website ziet je een selectie van onze banken. Natuurlijk zijn onze banken verkrijgbaar in diverse opstellingen zoals 3-zitsbank, 2 zitsbank en vaak zelfs als fauteuil. Daarnaast heb je altijd ruime keuze uit een variëteit aan kleuren en zijn vele modellen zowel in stof als leder leverbaar.

Onze tafels zijn, net als veel andere meubelen zoals dressoirs, kasten en vitrinekasten, vaak gemaakt van hout. Het hout wordt op vakkundige, ambachtelijke wijze bewerkt tot robuuste tafels. Een aantal van deze tafels leveren wij als maatwerk. Je kiest het model, de afmetingen en vervolgens de houtsoort en de afwerking. Je bestelling wordt geheel op maat voor onze klant gemaakt.