Locatie:
Peizerweg
(Vesta Woonforum)

Adres:
Peizerweg 74
9727 AK Groningen

Telefoon:
050-5716718

Website:
www.naturovloeren.nl

Welkom bij Naturo Vloeren

 

Naturo Vloeren Groningen: voor Houtenvloeren, Pvc vloeren, Laminaat en Kurkvloeren

Naturo Vloeren Groningen is een van de meest toonaangevende winkels op het gebied van harde vloerbedekkingen. Zo leveren wij al meer dan 25 jaar kurk en parketvloeren in de nieuwbouw. Daarnaast is onze collectie uitgebreid met meer dan 120 soorten laminaat van diverse merken, en PVC vloeren van M-Flor.

Vloerverwarming
In de huidige nieuwbouw worden woningen vaak uitgerust met vloerverwarmingssystemen. Niet iedereen wil echter vloertegels of natuursteen. Om in die behoefte te voorzien heeft Naturo Vloeren zich toegelegd op het toepassen van houten vloeren op vloerverwarming. Ook zijn kurk en PVC-vloeren zeer geschikt voor vloerverwarming.

VGeluidsisolatie
Appartementen vragen om vloeren die bij het belopen geen overlast bezorgen bij de buren. Een uitstekende vloer hiervoor is kurk. Zeer stil en makkelijk schoon te houden. Maar ook als u liever hout of laminaat heeft kunnen wij u helpen door het toepassen van speciale ondervloeren die contactgeluiden reduceren.

Advies
Een vloer kopen doet u niet zomaar, de vloer is de basis voor uw interieur. Laat u daarom goed voorlichten over de mogelijkheden binnen uw specifieke woonsituatie. U bent van harte welkom in onze showroom om u te laten inspireren, door de vele mogelijkheden op het gebied van harde vloerbedekkingen.

Onderhoudsmiddelen

Het onderhouden van uw vloer is erg belangrijk, dit verlengt namelijk de levensduur. Ook hiervoor kunt u natuurlijk bij Naturo Vloeren terecht. We hebben verschillende onderhoudsmiddelen in ons assortiment, bijvoorbeeld voor het reinigen van uw kurkvloer en houten vloer. Als u eenmaal een prachtige vloer in huis hebt, wilt u er natuurlijk zo lang mogelijk van genieten en daar helpen wij u graag bij!

Renovatie

Wij raden u aan om de renovatie van uw vloer over te laten aan een vakman en dit niet zelf te doen. Een schuurkras in namelijk zo gemaakt. Door onze ruime ervaring, die we door de jaren heen hebben opgebouwd, kunnen we uw vloer vakkundig renoveren. Uw vloer, onze zorg!

Naast laminaat, PVC en kurk, kunt u bij ons ook terecht voor vinyl vloeren en echte houten vloeren.

Wij zijn iedere 1e zondag van de maand geopend (behalve in juli en augustus).

Kijk voor de actuele openingstijden op onze website: www.naturovloeren.nl