Locatie:
Peizerweg
(Vesta Woonforum)

Adres:
Peizerweg 72d
9727 AK Groningen

Telefoon:
050-3128443

Website:
www.ottevangers.nl

Welkom bij Ottevangers Lichtdesign

 

Omdat alles met licht begint!

Een goede verlichting is meer dan een mooie lamp. Ottevangers Lichtdesign prikkelt uw zintuigen met een aanbod van modern en tijdloos design. Wij verkopen niet alleen lichtarmaturen, u krijgt van ons een beleving. Want een mooi interieur begint bij een goede verlichting. Ottevangers Lichtdesign adviseert u over een lichtplan dat past bij de sfeer van uw woning. Wij komen graag bij u langs om u te adviseren. Om u te laten ervaren wat een goed lichtontwerp voor uw interieur kan doen. Uiteraard kunnen wij na aankoop van het armatuur de installatie verzorgen.

Ottevangers Lichtdesign

Ottevangers Lichtdesign onderscheidt zich door een ruim aanbod van exclusieve lichtarmaturen. Bij ons vindt u alleen topmerken binnen een zorgvuldig samengestelde collectie. Ottevangers Lichtdesign gaat mee met de nieuwste ontwikkelingen. Wij bieden o.a. sfeervolle LED-verlichting, omdat wij geloven in een duurzame toekomst.

Een aanschaf bij Ottevangers Lichtdesign is er niet een van de korte adem: onze armaturen gaan lichtjaren mee en zijn door het tijdloze design een blijvende aanwinst voor uw interieur. Ottevangers Lichtdesign is gevestigd op een toplocatie in het Woonforum, de meest complete woonboulevard van Groningen. Kom langs en laat u inspireren! Ottevangers Lichtdesign: uw interieur verdient het.

Advies op maat met de Occhio Studio bij Ottevangers Lichtdesign

Bezoek nu de Occhio Studio in de showroom van Ottevangers Lichtdesign. Uw eigen collectie topverlichting samenstellen? Samen met onze lichtadviseurs creëert u in de Occhio Studio de meest ultieme beleving voor uw interieur. Advies op maat is mogelijk met de nieuwste en mooiste armaturen van het topmerk Occhio, zoals de Lui, Lei, Sento, io, Piu en de nieuwe wereldwijde icoon Mito.