Locatie:
Peizerweg
(Vesta Woonforum)

Adres:
Peizerweg 72
9727 AK Groningen

Telefoon:
050-3601064

Website:
www.rofrahome.nl

Welkom bij Rofra Home

 

Zoveel mensen, zoveel interieurs

Je voelt je thuis, behaaglijk en comfortabel. Dat is Rofra Home. Stap in een wereld die verfrissend anders is. Laat je verrassen door verschillende stijlen. Wij hebben een unieke collectie, en die is alleen in onze winkels te koop.

Rofra Home heeft een collectie die opvalt door haar verscheidenheid, orginaliteit en exclusiviteit. Een assortiment waarbij wij u altijd een gepaste oplossing kunnen bieden. Durf te combineren met kleuren, met modellen en afwerkingen. We denken graag met u mee en u zult zien dat uw interieur een andere dimensie krijgt. Dankzij de jarenlange deskundigheid van Rofra Home zijn wij ook een uitermate geschikte partner voor de markt van de professionele gebruiker. Van café tot conferentieoord, van hotel tot kantoor. Rofra Home is de perfecte partner. 

Vele artikelen bij Rofra | Home worden in eigen beheer ontwikkeld, geproduceerd en vervaardigd. Dit betekent een exclusief, groot en breed scala aan maatwerk-meubelen, die u als consument voor een deel zelf naar wens kunt laten maken. Omdat niet iedere huiskamer de zelfde afmeting heeft kunnen wij voor u een meubel ontwerpen welke voldoet aan uw wensen.

U bepaald dan zelf, of samen met de ontwerper, bijvoorbeeld de maat, kleur of houtsoort van uw meubelstuk. detaillistische wensen zijn ook mogelijk. Ook de standaard collectie die u in onze winkels aantreft, kan vaak aangepast worden aan uw wensen. Maten, kleuren, houtsoorten en afwerkmogelijkheden zijn veelal variabel. Op die manier creëert u zelf de sfeer welke bij u past. Maatwerk artikelen bij Rofra | Home zijn vanzelfsprekend van hoge kwaliteit en verkrijgbaar tegen een zeer scherpe prijs.