Locatie:
Peizerweg (Vesta Woonforum)

Adres:
Peizerweg 78
9727 AK Groningen

Telefoon:
050 3184022

Website:
www.sanderswonen.nl 

Welkom bij Sanders Wonen

 

Bij Sanders Wonen vinden we het belangrijk dat je interieur naadloos aansluit op je woonwensen. We helpen jou daarom graag bij het vinden van de perfecte zithoek, eethoek of boxspring. Bij ons heb je 1001 mogelijkheden met onze eigen collectie. In een handomdraai maken we de mooiste combinaties op basis van jouw smaak en voorkeuren. Zo maken we samen van jouw huis een thuis!

Ruime collectie
Sanders Wonen biedt een ruime nieuwe collectie meubels voor alle woonstijlen én elk budget. Met onze veelzijdige collectie maken we van jouw huis een écht thuis. Ontdek de nieuwste meubels en woonstijlen en ervaar de kwalitatieve materialen en unieke details zelf in de winkel.

Inspiratie 
Wij inspireren je graag met de laatste woontrends en interieurs voor uiteenlopende woonstijlen. Waar je ook naar op zoek bent, je vindt het bij Sanders Wonen!

SandersPlus 
Stel jouw interieur helemaal zelf en volledig naar wens samen met ons unieke SandersPlus concept! Met de keuze uit talloze kleuren, materialen en opstellingen creëer je in een handomdraai de ideale bank, boxspring, relaxfauteuil en relaxbank. Ontdek alle mogelijkheden met SandersPlus in onze winkel

Digitale woongids
Vraag hier gratis Sanders digitale woongids aan! We inspireren je met onze exclusieve collecties voor iedere woonstijl én elk budget.