Locatie:
Hoendiep

Adres:
Energieweg 11-B
9743 AN Groningen

Telefoon:
050 3603400

Website:
www.superkeukens.nl
www.keukendepot.nl

Openingstijden:

Maandag 10.00 – 18.00 uur
Dinsdag 09.30 –  18.00 uur
Woensdag 09.30 – 18.00 uur
Donderdag 09.30– 21.00 uur
Vrijdag 09.30– 18.00 uur
Zaterdag 09.30– 17.00 uur
Zondag Gesloten

Superkeukens, vertrouw op eerlijk advies, een goede prijs en superservice

Het kopen van een nieuwe keuken is geen alledaagse bezigheid. Bij Superkeukens begrijpen we dat dit een spannend en complex proces is, met talloze keuzes en opties. Wij staan voor je klaar om dit proces te vereenvoudigen en jou te ontzorgen. Onze deskundige hulp is beschikbaar om al jouw vragen te beantwoorden, zodat je gegarandeerd de keuken van je dromen vindt.

Wie is Superkeukens?

Superkeukens is onderdeel van De Internationale Meubel Groep Holding BV. Wij worden gedreven door de passie om jou te voorzien van een kwaliteitskeuken voor de beste prijs, zonder de noodzaak om te onderhandelen. Onze tijd besteden we liever aan het geven van het beste keukenadvies. Wij doen er alles aan om jou blij te maken!

Kwalitatieve keukens voor ieder budget

Wij bieden een uitgebreid assortiment kwaliteit keukens die passen bij elk budget. Van moderne, strakke ontwerpen tot klassieke, gezellige keukenstijlen, wij hebben het allemaal. Als je een beperkt budget hebt, informeer dan bij onze adviseurs naar de verkoop van showroomkeukens. Met een showroomkeuken koop je een nieuwe keuken voor een fractie van de prijs, met als bijkomend voordeel een korte levertijd, zodat je snel kunt genieten van jouw nieuwe keuken!

Innovatieve keukenontwerpen en trends

Onze innovatieve keuken ontwerpen zijn geïnspireerd door de nieuwste trends en technologieën, waardoor jouw keuken niet alleen een plek is om te koken, maar ook om te leven en te genieten. Of je nu houdt van moderne snufjes of tijdloze elegantie, onze keukens zijn ontworpen om aan al jouw wensen te voldoen. Ontdek de nieuwste trends en geniet van een keuken die perfect past bij jouw levensstijl.

Duurzame en milieuvriendelijke keuken opties

Bij Superkeukens hechten we veel waarde aan duurzaamheid. We nemen onze verantwoordelijkheid serieus  in het productieproces van onze keukens. We werken samen met fabrikanten die maatschappelijk verantwoord produceren, selecteren we energiezuinige keukenapparatuur en zijn onze keukenadviseurs getraind om jou te helpen bij het maken van duurzame keuzes bij de aanschaf van een nieuwe keuken.

Persoonlijk advies en professionele montage

Bij Superkeukens geloven we in persoonlijke service. Onze experts staan klaar om jou te voorzien van professioneel advies, van het ontwerp tot aan de montage van jouw keuken. Wij begrijpen dat een keuken niet alleen een functionele ruimte is, maar ook een plek waar je leeft en geniet. We streven ernaar om jouw keuken perfect te laten aansluiten bij jouw levensstijl. Onze adviseurs begeleiden je van het begin tot het einde. We helpen je bij het ontwerpen, het selecteren van de juiste materialen, kleuren en apparatuur. Met onze professionele montage zorgen we dat jouw droomkeuken nauwkeurig en vakkundig wordt geïnstalleerd. Maak van jouw keuken een ruimte die echt bij jou past, met de kwaliteit en service van Superkeukens.

 

Keukendepot – Kwaliteitskeukens voor de laagste prijs

Bij Keukendepot geloven we in het bieden van kwaliteitskeukens tegen de scherpste prijzen. Onze complete keukens zijn van de hoogste kwaliteit en toch betaalbaar voor iedereen. Onze keukens zijn in elke gewenste opstelling leverbaar en worden voorgemonteerd geleverd, inclusief grepen, stelpoten, plinten en kunststof werkblad. Als extra bonus ontvang je altijd 10 jaar garantie!

Waarom kiezen voor Keukendepot?

Bij Keukendepot betaal je nooit te veel voor jouw keuken. Onderhandelen is bij ons niet nodig. Van onze adviseurs ontvang jij altijd de beste prijs. Onze deskundige en ervaren keukenadviseurs helpen je graag bij het kiezen van jouw droomkeuken.Kom vrijblijvend langs in onze showroom. Samen bekijken we de mogelijkheden binnen jouw budget, maken we een 3D ontwerp en ontvang je een gedetailleerde offerte van jouw nieuwe keuken.

Altijd gratis advies met 3D keukenontwerp

Een nieuwe keuken koop je niet dagelijks. Daarom willen wij zeker weten dat de opstelling voldoet aan al jouw wensen. Onze keukenadviseurs stellen stap voor stap jouw droomkeuken samen en maken altijd een 3D ontwerp. Zo zie je precies hoe je nieuwe keuken eruitziet. Of je nu kiest voor een eilandkeuken, een L-keuken, of een rechte keuken, alles is mogelijk. Samen bespreken we jouw wensen en komen we tot het beste resultaat.

Waarom is Keukendepot zo goedkoop?

Dankzij slimme inkoop bij de grootste keukenfabrikant in Duitsland kunnen wij de beste prijs bieden. Onze showrooms tonen transparante prijzen, waardoor je precies ziet wat je per onderdeel betaalt. Geen ondoorzichtige prijzen – bij Keukendepot zijn we volledig transparant. Onderhandelen is niet nodig; je kunt je rustig richten op het samenstellen van jouw nieuwe keuken.

 Zelf monteren of liever laten monteren?

Onze keukenkasten worden voorgemonteerd geleverd, waardoor je direct aan de slag kunt met het plaatsen van jouw keuken. Besteed je de montage liever uit? Dat snappen we. Onze professionele keukenmonteurs komen je keuken vakkundig installeren.

Duitse Topkwaliteit

Keukendepot levert Duitse topkwaliteit en koopt in bij een van de grootste fabrieken in Duitsland. Onze producten dragen het GS-keurmerk van LGA-Qualitatsservice GmbH, Nurnberg, als bewijs van geteste kwaliteit.

Ontdek ons collectieboek en maak een afspraak

Laat je inspireren door 52 pagina’s boordevol duidelijk geprijsde kwaliteitskeukens en keukenapparatuur. Ontvang jouw gratis collectieboek bij een bezoek aan onze showroom.

[dgbc_blog_carousel posts_number=”99″ type=”3″ include_categories=”2″ show_categories=”off” show_author=”off” show_date=”off” show_more=”on” read_more_text=”Lees verder” transition_duration=”3500″ loop=”on” autoplay=”on” hoverpause=”on” autoplay_speed=”300″ equal_height=”on” inner_container_padding=”||0px||false|false” _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” header_level=”h3″ header_text_align=”left” background_color=”#e8e8e8″ custom_padding=”||0px||false|false” border_color_all_image=”#e8e8e8″ border_width_bottom_image=”16px” border_width_all_article=”16px” border_color_all_article=”#e8e8e8″ global_colors_info=”{}”][/dgbc_blog_carousel]