Locatie:
Peizerweg (Vesta Woonforum)

Adres:
Peizerweg 72C, 9727 AK Groningen

Telefoon:
085-3036136

Website:
www.tvq.nl

E-mailadres:
info@tvq.nl

Ook al winnen online aankopen steeds meer terrein op elektronicagebied, een overgroot deel van de mensen prefereert het zelf zien, horen en voelen van producten. Naar eigen zeggen kunnen de aanstaande kopers dan pas écht goed beoordelen of een product aan hun wensen en eisen voldoet. vanuit dat oogpunt is op 29 september 2016 de showroom van TVQ en SoundStore in het Woonforum geopend. Het is een ultiem belevingsconcept voor het aankopen van beeld en geluid, met een letterlijke “Sound” bar en maar liefst drie luisterruimtes, waaronder een Sonos Experience Center.

Het kijken en luisteren van nu

Multiroom is hot. Het gemak van draadloze luidsprekers door het hele huis wordt door steeds meer mensen ontdekt. Via Wifi of bluetooth stream je muziek naar speakers in meerdere kamers, zonder gedoe met kabels. Speel via bijvoorbeeld je smartphone dezelfde muziek door het hele huis af, of creëer in elke kamer juist een andere sfeer. Het succes van multiroom daagt de industrie uit om innovatieve bedieningsmogelijkheden, handige apps en geweldige designs te ontwikkelen. Innovatie speelt niet alleen bij het populaire multiroom, maar ook in de nooit stilstaande televisiemarkt. Designs worden mooier, de mogelijkheden groter en de beeldkwaliteit beter.

sonos-play5-black-large

Televisies, audio en accessoires

Waar SoundStore zich richt op multiroom audio, vult TVQ dit aan met de mooiste televisies en bijbehorende accessoires. In de showroom is een mix van deze twee bedrijven te vinden, maar online is dit verdeeld over twee websites: www.soundstore.nl en www.tvq.nl. De twee concepten voeren alleen merken die voldoen aan hun hoge kwalitatieve standaarden, zoals Sonos, HEOS, Samsung, LG en Sony. De baanbrekende technieken van deze grote, innoverende merken, worden online en off line aan bezoekers tentoongesteld in hun eigen ruimte.

samsung-js9000-55-inch-large

Onderdeel van het interieur

Audiovisuele apparatuur is in eerste instantie bedoeld voor beeld en geluid, maar ook design speelt een belangrijke rol. Het kiezen van deze apparatuur behoeft dus ook aandacht als het gaat om stijl en design, wat een aanvulling vormt op het interieur. In de professioneel ontworpen showroom van meer dan 300 m² staan verschillende modellijnen gepresenteerd in diverse uitvoeringen, om je te inspireren en uiteindelijk de goede keuze te laten maken. Het is mogelijk je af te zonderen in één van de drie geluidsdichte luisterruimtes, om de kwaliteit van audioapparatuur optimaal te testen. Ook kun je kiezen voor ontspanning in de “sound” bar. De perfecte gelegenheid voor een drankje aan een bar in de vorm van een enorme tv-speaker.

play-1dc-large

Aandachtige begeleiding

Naast beleving, draait het ook om service. Als bezoeker wordt je geadviseerd door specialisten die al jaren in het vak zitten en van hun passie hun werk hebben gemaakt. Vol enthousiasme kunnen zij je vertellen over de nieuwste ontwikkelingen en deze demonstreren. Daarnaast organiseren TVQ en SoundStore ook speciale demo-dagen. Onder het genot van een hapje en een drankje krijg je uitgebreide demonstraties, is het mogelijk vragen te stellen en producten uitvoerig te testen en profiteren van unieke deals.

Openingstijden

Maandag 13.00 – 18.00 uur
Dinsdag 10.00 – 18.00 uur
Woensdag 10.00 – 18.00 uur
Donderdag 10.00 – 21.00 uur
Vrijdag 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag 10.00 – 18.00 uur
Zondag 12.00 – 17.00 uur

kd-55xd93-sony-large

Black Friday bij TVQ! Dit weekend extreem hoge kortingen!

By | Aanbiedingen, TVQ Soundstore, Winkels Peizerweg | No Comments

Black Friday komt eraan en TVQ doet mee. Het hele weekend van 24, 25 en 26 november profiteert u in de winkel van extreem hoge kortingen op heel veel audio en tv’s.

Of kom racen in een race simulator. Heeft u de snelste tijd? Dan wint u een LG OLED-TV t.w.v. €1499!

Alle informatie over deze acties vindt u op: https://www.tvq.nl/showroom/win-een-lg-oled-tv

Tot €1000 cashback op Panasonic 4k HDR-tv’s bij TVQ Soundstore!

By | Aanbiedingen, TVQ Soundstore, Winkels Peizerweg | No Comments

Panasonic 4K HDR-tv cashback

Met een Panasonic 4K HDR-tv geniet je meer dan ooit van films, want deze tv’s laten beelden zien zoals de filmmakers het bedoeld hebben. De combinatie van 4K Ultra HD en HDR levert verbluffende beeldkwaliteit op. Koop je nu een Panasonic 4K HDR-tv actiemodel, dan krijg je tot €1000,- cashback. De actiemodellen beschikken stuk voor stuk over smart-tv en een indrukwekkend design. Om je filmbeleving compleet te maken kun je ook kiezen voor één van de 4K blu-ray spelers waarbij je eveneens cashback krijgt. De actie begint op 1 november 2017 en eindigt op 7 januari 2018. De uitbetaling van cashback wordt volledig door Panasonic zelf afgehandeld. Ga naar de actiepagina op de website van Panasonic, lees daar de voorwaarden en volg de instructies.

Tot €1000 voordeel bij TVQ Soundstore op LG OLED tv’s!

By | Aanbiedingen, TVQ Soundstore, Winkels Peizerweg | No Comments

LG OLED kassakorting

Dit is het moment om voor een LG OLED-tv te kiezen. Je krijgt op de hier getoonde actiemodellen namelijk tot 1000 euro kassakorting. Daarnaast geeft LG de gloednieuwe LG V30 smartphone weg bij aankoop van een LG OLED55E7N en LG OLED65E7V. De V30 is het paradepaardje van LG, met zijn prachtige design en OLED-beeldscherm. De smartphone vraag je na ontvangst van je tv eenvoudig aan via de website van LG. De actie loopt van 13 november 2017 tot en met 14 januari 2018.

Tot € 250,= Sony cashback bij TVQ Soundstore!

By | Aanbiedingen, TVQ Soundstore, Winkels Peizerweg | No Comments

Koop nu een actiemodel Sony 4K HDR-tv of soundbar en krijg tot 250 euro retour. Alle tv’s die meedoen met deze actie zijn voorzien van een 4K Ultra HD-beeldscherm met HDR. Ook is Android smart-tv ingebouwd voor eindeloze mogelijkheden en eenvoudig gebruik. De soundbars leveren met verbluffende geluidskwaliteit een grote bijdrage aan je film- en gamebeleving. Deze actie is geldig bij de aankoop van een actiemodel vanaf 26 oktober 2017. Voor tv’s loopt de actie door tot 31 december 2017 en voor soundbars tot 28 januari 2018. Na de ontvangst van je aankoop kun je zelf jouw retourbedrag aanvragen via de website van Sony. Twijfel niet, bestel direct en profiteer van heel veel korting!

Volgende: