Locatie:
Peizerweg (Vesta Woonforum)

Adres:
Peizerweg 72C, 9727 AK Groningen

Telefoon:
085-3036136

Website:
www.tvq.nl

E-mailadres:
info@tvq.nl

Ook al winnen online aankopen steeds meer terrein op elektronicagebied, een overgroot deel van de mensen prefereert het zelf zien, horen en voelen van producten. Naar eigen zeggen kunnen de aanstaande kopers dan pas écht goed beoordelen of een product aan hun wensen en eisen voldoet. vanuit dat oogpunt is op 29 september 2016 de showroom van TVQ en SoundStore in het Woonforum geopend. Het is een ultiem belevingsconcept voor het aankopen van beeld en geluid, met een letterlijke “Sound” bar en maar liefst drie luisterruimtes, waaronder een Sonos Experience Center.

Het kijken en luisteren van nu

Multiroom is hot. Het gemak van draadloze luidsprekers door het hele huis wordt door steeds meer mensen ontdekt. Via Wifi of bluetooth stream je muziek naar speakers in meerdere kamers, zonder gedoe met kabels. Speel via bijvoorbeeld je smartphone dezelfde muziek door het hele huis af, of creëer in elke kamer juist een andere sfeer. Het succes van multiroom daagt de industrie uit om innovatieve bedieningsmogelijkheden, handige apps en geweldige designs te ontwikkelen. Innovatie speelt niet alleen bij het populaire multiroom, maar ook in de nooit stilstaande televisiemarkt. Designs worden mooier, de mogelijkheden groter en de beeldkwaliteit beter.

sonos-play5-black-large

Televisies, audio en accessoires

Waar SoundStore zich richt op multiroom audio, vult TVQ dit aan met de mooiste televisies en bijbehorende accessoires. In de showroom is een mix van deze twee bedrijven te vinden, maar online is dit verdeeld over twee websites: www.soundstore.nl en www.tvq.nl. De twee concepten voeren alleen merken die voldoen aan hun hoge kwalitatieve standaarden, zoals Sonos, HEOS, Samsung, LG en Sony. De baanbrekende technieken van deze grote, innoverende merken, worden online en off line aan bezoekers tentoongesteld in hun eigen ruimte.

samsung-js9000-55-inch-large

Onderdeel van het interieur

Audiovisuele apparatuur is in eerste instantie bedoeld voor beeld en geluid, maar ook design speelt een belangrijke rol. Het kiezen van deze apparatuur behoeft dus ook aandacht als het gaat om stijl en design, wat een aanvulling vormt op het interieur. In de professioneel ontworpen showroom van meer dan 300 m² staan verschillende modellijnen gepresenteerd in diverse uitvoeringen, om je te inspireren en uiteindelijk de goede keuze te laten maken. Het is mogelijk je af te zonderen in één van de drie geluidsdichte luisterruimtes, om de kwaliteit van audioapparatuur optimaal te testen. Ook kun je kiezen voor ontspanning in de “sound” bar. De perfecte gelegenheid voor een drankje aan een bar in de vorm van een enorme tv-speaker.

play-1dc-large

Aandachtige begeleiding

Naast beleving, draait het ook om service. Als bezoeker wordt je geadviseerd door specialisten die al jaren in het vak zitten en van hun passie hun werk hebben gemaakt. Vol enthousiasme kunnen zij je vertellen over de nieuwste ontwikkelingen en deze demonstreren. Daarnaast organiseren TVQ en SoundStore ook speciale demo-dagen. Onder het genot van een hapje en een drankje krijg je uitgebreide demonstraties, is het mogelijk vragen te stellen en producten uitvoerig te testen en profiteren van unieke deals.

Openingstijden

Maandag 13.00 – 18.00 uur
Dinsdag 10.00 – 18.00 uur
Woensdag 10.00 – 18.00 uur
Donderdag 10.00 – 21.00 uur
Vrijdag 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag 10.00 – 18.00 uur
Zondag 12.00 – 17.00 uur

kd-55xd93-sony-large

Volgende: