150305-3041-klein-800x642

Foto: De nieuwe Touch tapijtcollectie van Parade is super zacht dankzij speciale garens. Je moet het voelen om te geloven. www.paradefloorfashion.nl

Zachte materialen zijn onmisbaar in de nieuwste woontrends. Lekker veel kussens, plaids, kleden en tapijt maken de look & feel van het interieur eigentijds. Parade lanceert de nieuwe Touch collectie, een tapijt zo zacht dat je meteen de neiging krijgt je schoenen uit te gooien en lekker op blote voeten te lopen. Vooral in de slaapkamer creëer je hiermee een gezellige sfeer. 

De actuele woonsfeer Boho Romance voert ons mee naar een afgelegen baai op Ibiza. De optiek van een houten achterwand creëer je met het behang van Rebel Walls. Veel planten, bedtextiel van Flamant Home Linnen, grof gebreide dekens, folklore dessins en accessoires in jute, leer en touw geven een natuurlijke en pure uitstraling. Het kamerbrede Parade Touch tapijt in zandtint oogt zo comfortabel en natuurlijk; je waant je op een zacht strand. Dit nieuwe tapijt wil je aanraken, dus…please do touch!

perscentrum-wonen-vloerentrend1-800x320