Acties en aanbiedingen

Volop acties en aanbiedingen!

Heeft u ook z’n zin om uw huis gezellig te maken? Of een complete make-over? Alle woonwinkels bieden u genoeg wooninspiratie. Bovendien zijn er volop acties en aanbiedingen, waarvan u de komende weken volop van kunt profiteren.

Nergens vindt u zoveel woonwinkels vlakbij elkaar! Voor iedere stijl en in iedere prijsklasse! Kom dus gezellig woonwinkelen aan het Hoendiep en de Peizerweg! Bekijk snel de onderstaande folders, aanbiedingen en acties van de woonwinkels  en laat u inspireren. Graag tot ziens!

carpet right gratis gelegd

Vele vloeren gratis gelegd bij CarpetRight!

By | Aanbiedingen, CarpetRight | No Comments

Vele vloeren Gratis Gelegd
Vanaf dinsdag 11 juni t/m zondag 23 juni 2019 worden gemaakte orders in de actieperiode op laminaat, parket, tapijt(tegels), vinyl, linoleum en PVC vloeren gratis gelegd met onze professionele plaatsingsservice. Mocht je een andere legwijze kiezen of mocht deze noodzakelijk zijn, dan betaal je alleen de meerprijs.

Bekijk de actievoorwaarden op www.carpetright.nl/acties/gratis-gelegd

carpet right gratis gelegd

Extra voordeel bij Bruynzeel Keukens!

By | Aanbiedingen, Bruynzeel keuken, Winkels Hoendiep | No Comments

Jouw prachtige nieuwe keuken maak je helemaal compleet met een mooie, functionele apparatuurset van Siemens. Dat kan nu met extra voordeel!

Kies 3 apparaten uit het complete Siemens-assortiment en krijg 500 euro voordeelProfiteer van dit voordeel door een order te plaatsen vóór 14 juli 2019. De actie loopt van woensdag 22 mei t/m zondag 14 juli 2019.

Kom eens langs of maak een afspraak in één van onze Bruynzeel Keukens winkels. Dan ontwerpen we samen de keuken die werkt voor jou.

Bruynzeel aanbieding

Vraag nu ook geheel gratis het inspiratiemagazine Smaak van Bruynzeel Keukens aan via deze link! Het staat vol leuke en interessante artikelen. Je doet er ideeën op om jouw leven in en om de keuken nog leuker en gemakkelijker te maken. Je krijgt handige tips, spot de laatste trends en ontdekt wat past bij jouw smaak!