Acties en aanbiedingen

Volop acties en aanbiedingen!

Heeft u ook z’n zin om uw huis gezellig te maken? Of een complete make-over? Alle woonwinkels bieden u genoeg wooninspiratie. Bovendien zijn er volop acties en aanbiedingen, waarvan u de komende weken volop van kunt profiteren.

Nergens vindt u zoveel woonwinkels vlakbij elkaar! Voor iedere stijl en in iedere prijsklasse! Kom dus gezellig woonwinkelen aan het Hoendiep en de Peizerweg! Bekijk snel de onderstaande folders, aanbiedingen en acties van de woonwinkels  en laat u inspireren. Graag tot ziens!

De hele zomer extra kortingen bij Sani-Dump!

By | Aanbiedingen, Sani-Dump, Winkels Hoendiep | No Comments

Klaar voor een zorgeloze zomer? Op zoek naar een moment om te relaxen? Dan hebben we voor jou een mooie actie klaarstaan! We hoeven niet op vakantie om ultiem te genieten, dat kan gewoon thuis in je eigen droombadkamer. 🛀✨

De hele zomer profiteer je dan ook van extra kortingen op onze A-merken sanitair & tegels

Kom nu langs en ontvang ook nog een gratis 3D ontwerp van jouw droombadkamer.

Plan nu een vrijblijvende showroomafspraak en kijk voor alle vestigingen en openingstijden op www.sanidump.nl

Klik hier om de complete folder online door te bladeren!

Sani-dump zomer korting

Bruynzeel Keukens: uitgelicht

By | Aanbiedingen, Bruynzeel keuken, Winkels Hoendiep | No Comments

Aerdenhout Stroken 20 grijs eiken
Een landelijke keuken met een warme uitstraling. Deze opstelling met spoeleiland in grijs eiken fineer is een echte leefkeuken. Ideaal om samen te koken en bij te praten. Deze keuken is ook verkrijgbaar in andere opstellingen en kleuren met andere werkbladen en inbouwapparatuur. Stel dus zelf een keuken samen die werkt voor jou. Naast een keukenontwerp op maat, kun je bij Bruynzeel Keukens ook terecht voor goedkope showroomkeukens. Kijk op www.bruynzeelkeukens.nl/showroomkeukens voor het aanbod van de winkel in Groningen!

Showroomuitverkoop bij Bruynzeel Keukens!

By | Aanbiedingen, Bruynzeel keuken, Winkels Hoendiep | No Comments

Showroomuitverkoop!
Naast een keukenontwerp op maat, kun je bij Bruynzeel Keukens ook terecht voor goedkope showroomkeukens. Op dit moment vindt er een showroomuitverkoop plaats. Kijk op www.bruynzeelkeukens.nl/showroomkeukens voor het aanbod. Je kunt gemakkelijk filteren per keukenopstelling en vestiging bij jou in de buurt. Per keuken staat aanvullende informatie over de prijs, afmetingen en de keukenapparatuur en accessoires in de keuken. Natuurlijk is het ook mogelijk om een showroomkeuken in het echt te komen bekijken. Dit kan door vooraf een afspraak te maken in de winkel waar de showroomkeuken te vinden is. Met onze aankoopadviseur in de winkel, kan vervolgens een afspraak gemaakt worden wanneer je de keuken kunt ophalen. Voor je het weet staat de keuken niet meer in een van onze keukenwinkels, maar bij jou thuis!